Peckham, London

Project Date
December 2012

Project Length
4 weeks

What we did
Sight-lines, eastern influences, gravel sea, re-imagining existing shrubs

We loved this project!  A cleanly-designed extension and garden studio provided perfect viewpoints for this Eastern-inspired design.  We think it instills an instant calm just laying eyes on it.  It also goes to show that a lawn is not a prerequisite for a family garden - the clients' daughter loves its meandering paths and hidden corners.

Dan provided three excellent design options and then implemented our preferred approach, working very hard despite the onset of some very cold weather. The garden is a total delight and a massive source of pleasure for us. It has totally exceeded our expectations and has now become one of our favourite parts of our home. It is easy to maintain, but looks great all year round
— Dan & Tess, Peckham